Assurantieportefeuille kopen? Wij helpen u graag!

Wilt u een assurantieportefeuille kopen? Wij vinden de perfecte portefeuille voor u.

 

Heeft u een bestaand assurantiekantoor en wilt u uitbreiden door overname van een assurantie- portefeuille? Wilt u verder groeien door de koop van portefeuilles? Meer omvang betekent vaak meer mogelijkheden tot efficiency voordeel en dat betekent natuurlijk een hoger rendement. Uiteraard gaat dat alleen op als u investeert in een assurantieportefeuille die echt bij uw onderneming past. Daarmee helpen wij u graag.

 

Een assurantieportefeuille kopen

Het op de juiste manier uitbreiden van uw onderneming is belangrijk. Daarmee gaat u niet over één nacht ijs. Graag onderzoeken wij samen met u wat het beste is voor uw onderneming. Zodat u een goede richting kiest voor de toekomst. Tenslotte wilt u nog jaren met deze portefeuille blijven werken. Dan is het belangrijk dat de portefeuille perfect aansluit op uw doelstellingen en mogelijkheden.

 

Professioneel advies

Met het kopen van een portefeuille neemt u een strategische beslissing. Dat heeft uiteraard veel impact op uw organisatie. Het beïnvloedt tenslotte de toekomst van uw bedrijf. Is dit echt de strategie die u wilt volgen voor de toekomst? Maakt een assurantieportefeuille kopen uw bedrijf sterker en levert het daadwerkelijk een bijdrage aan rendement? Goed nadenken over uw doelstellingen is cruciaal. Wij denken hierbij graag met u mee.

 

De procedure

Wilt u een geschikte portefeuille kopen? Dan onderzoeken we uw bedrijfsmodel, wat financieel gezien uw mogelijkheden zijn en welke werkdruk bij uw onderneming past. Wij analyseren uw eventueel bestaande assurantieportefeuille en zorgen ervoor dat de nieuwe portefeuille voldoet aan wat uw onderneming nodig heeft. Niemand wil tenslotte dat u onnodige risico’s neemt. Vinden wij een geschikte portefeuille voor u? Dan krijgt u te maken met analyse, waardebepaling, onderhandeling, bemiddeling en uiteindelijk het afhandelen van het contract.

 

De kosten

Voor overname van een portefeuille betaalt u 5% van de jaarprovisie, tenzij anders overeen gekomen. Kosten worden afgehandeld na juridische overdracht van de portefeuille. Vindt u geen geschikte assurantieportefeuille? Wij werken altijd op no cure no pay basis. U betaalt dan dus geen kosten, ook niet om in onze database opgenomen te worden.

 

Wilt u meer informatie? Wij plannen graag een gesprek voor u in. Geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u helpen?

Mocht u vragen hebben of ergens niet mee uitkomen, treuzel dan niet en neem contact met ons op.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Bemiddelen, Kopen en Verkopen van Assurantieportefeuilles