Assurantieportefeuille verkopen? Wij helpen u graag!

Wilt u uw assurantieportefeuille verkopen? Wij vinden de koper die daarbij past.

Als verkopende partij wilt u natuurlijk graag dat uw assurantieportefeuille op de juiste waarde geschat wordt. Bovendien wilt u dat uw portefeuille in goede handen achterblijft. Daarin zijn wij u graag van dienst. Met onze uitgebreide database met partijen die op zoek zijn naar een portefeuille garanderen wij u de best geschikte overname partij. Uiteraard tegen een uitstekende waardevergoeding en volledig kosteloos.

Succesvolle transactie
Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om een transactie succesvol te laten verlopen. Vertrouwen, gedegen onderzoek en een uitstekend netwerk zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten. Een assurantieportefeuille verkopen doet u tenslotte niet zomaar. Daaraan hoort ruime aandacht besteed te worden.

Gedegen inventarisatie
Wilt u uw assurantieportefeuille verkopen? Dan gaan wij uiteraard met u in gesprek om de huidige stand van zaken te inventariseren. Daarin zijn wij klankbord en adviseur. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw portefeuille, waarderen de inhoud en onderzoeken wat raadzaam is. Onze waardebepaling is goed onderbouwd en daardoor realistisch. Tenslotte staat uw belang altijd centraal.

Wij leveren altijd maatwerk
Uiteraard leveren wij maatwerk. Tenslotte is iedere onderneming anders. Wij behandelen elke assurantieportefeuille discreet en met de grootst mogelijke zorg. Vertrouwen staat voor ons op nummer één. Wat uw verhaal ook is, hoe groot of klein uw portefeuille mag zijn, wij begrijpen wat u nodig heeft. En daaraan besteden wij de grootst mogelijke zorg.

Uitgebreid netwerk
Is uw portefeuille geanalyseerd en zijn uw wensen ons helemaal duidelijk? Dan gaan wij op zoek naar de best geschikte partij voor uw portefeuille. Tenslotte wilt u uw portefeuille verkopen aan iemand die daar helemaal geschikt voor is. Hebben wij een partij gevonden, dan is een goed gesprek ook hier van belang. Wat zijn diens wensen? Passen deze bij de portefeuille? Is de partij betrouwbaar? Zijn de financiën op orde?

De match
We analyseren beide partijen goed. Uiteraard zijn we daarin discreet. Daarna volgt een wederzijds advies. Zo kunt u beiden een beslissing nemen over koop en verkoop en krijgt u allebei waar u recht op heeft. Zonder concessies te doen en zonder financiële risico’s. We zijn altijd uit op een uitstekend financieel resultaat, voor beide partijen, en werken graag naar ieders tevredenheid.

Heeft u interesse? Wij denken graag actief met u mee en kunnen snel schakelen. Maak daarom nu een afspraak om uw wensen met ons door te nemen en uw portefeuille te laten waarderen.
oper u in gesprek  wenst te gaan.

Kunnen wij u helpen?

Mocht u vragen hebben of ergens niet mee uitkomen, treuzel dan niet en neem contact met ons op.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Bemiddelen, Kopen en Verkopen van Assurantieportefeuilles