Over ons – Wie zijn wij?

Sinds 2001 zijn wij vol passie actief in de financiële dienstverlening. Wij hebben diverse werkzaamheden verricht, zoals binnendienst assurantiekantoor en bemiddeling als hypotheekadviseur. Diverse freelance opdrachten gedaan en in 2012 begonnen met de bemiddeling in aankoop en verkoop van assurantieportefeuilles.

Wat doen we?

Als intermediair assurantie en kredietportefeuilles brengen wij aspirant kopers en verkopers bij elkaar. Wij inventariseren de wensen van zowel de verkopende, als de kopende partij en zetten een assurantieportefeuilles te koop. Wij brengen vervolgens beide partijen bij elkaar en begeleiden hen het gehele traject tot de partijen tot een overeenkomst komen. Het overnemen van een assurantieonderneming is niet alledaags en daarom ingewikkelde materie. Dit vraagt daarom om bemiddeling, ondersteund met specialistische expertise. Er moet bijvoorbeeld gerichte expertise aanwezig zijn over het rechtssysteem. Zaken als claims, klachten, maar ook aan schulden komen om de hoek kijken bij de zaken omtrent assurantie. Dit zijn factoren die zeer analytisch worden meegenomen in het berekenen van de koopsom. Wij kunnen u vervolgens adviseren over de beste vorm voor de transactie en zetten uw assurantieportefeuilles te koop.

 

Assurantieportefeuilles te koop

Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij alle onderdelen van het overnameproces, waaronder:

  • De bemiddelingen
  • Het maken van een intentieverklaring
  • Het boekenonderzoek
  • Het creëren van de koop of verkoopovereenkomst

Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat om met overtuiging portefeuilles te kopen en te verkopen tegen marktconforme prijzen. Hierdoor zien wij onze klanten altijd tevreden!

Ons missie

Ons mooie plan van aanpak zorgt ervoor dat wij:

  • Marktconforme prijzen hanteren
  • Zowel kleine als grote portefeuilles verkopen
  • Zowel kleine als grote portefeuilles kopen
  • Overnames direct afrekenen zonder earn-out verkopende partij
  • Overnames direct afrekenen zonder financiering van de verkopende partij

Wij hebben alle expertise in huis als het gaat omtrent assurantieportefeuilles. Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar om u vragen te beantwoorden.

Kunnen wij u helpen?

Mocht u vragen hebben of ergens niet mee uitkomen, treuzel dan niet en neem contact met ons op.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Bemiddelen, Kopen en Verkopen van Assurantieportefeuilles